Οι υπηρεσίες μας

 • Προσωπικός
  σύμβουλος
 • welcoming

  Προσωπικός
  σύμβουλος

  Φιλική και Έμπειρη

  Η Μάρη Ευγενίδη μαζί με την ομάδα της, από το 1985, με ταλέντο, αισθητική και στυλ, δημιουργεί μοναδικούς και ιδιαίτερους χώρους για όσους έχουν υψηλές απαιτήσεις.

  Εστιάζει στο προσωπικό γούστο των πελατών της και με σεβασμό στις επιθυμίες τους, εφαρμόζει αλλά και δημιουργεί τάσεις. Ολοκληρώνει τους χώρους μέσα από την επιλογή υφασμάτων, συνδυασμούς χρωμάτων και υλικών, δημιουργώντας έτσι αισθήματα ζεστασιάς και πληρότητας.

  Με αυτόν τον τρόπο η προσέγγισή της, κάνει την εταιρία Ευγενίδη να ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της.

 • Σχεδιασμός
  στα μέτρα σας
 • customdesign-sample

  Σχεδιασμός
  στα μέτρα σας

  Μοναδικές δημιουργίες

  Στον ζεστό, άνετο εκθεσιακό χώρο, η εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε έπιπλα που σας ταιριάζουν και ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας.

  Με συνεχή ενημέρωση στις νέες τάσεις και προσωπική διακοσμητική μελέτη για τον εκάστοτε πελάτη, τα έπιπλα Ευγενίδη αποτελούν σημείο αναφοράς για αυτούς που αναγνωρίζουν την αξεπέραστη αξία του χειροποίητου επίπλου, που παραμένει πάντα διαχρονικό.

  Η επίλεκτη ομάδα των σχεδιαστών και κατασκευαστών Ευγενίδη δημιουργεί μοναδικά έπιπλα και ειδικές κατασκευές προσαρμοσμένες στο χώρο σας.

 • Μοναδική
  ποιότητα
 • focus

  Μοναδική
  ποιότητα

  Έμφαση στην λεπτομέρεια

  Η ομάδα Ευγενίδη εστιάζει στην παραγωγή επίπλων απαράμιλλης ποιότητας προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια στη κατασκευή, από την επιλογή του κατάλληλου υφάσματος μέχρι το ιδανικό φινίρισμα του ξύλου.

  Χρησιμοποιώντας εξαιρετικής ποιότητας ελληνική καρυδιά, το ξύλο που είναι περίφημο για την ξεχωριστή αντοχή και ποιότητα του, η εταιρία Ευγενίδη δημιουργεί έπιπλα τα οποία είναι έργα τέχνης, στο χώρο όπου ζείτε και απολαμβάνετε κάθε μέρα.